Så skapar du grafiskt innehåll kring dina bakverk
Så skapar du grafiskt innehåll kring dina bakverk

Så skapar du grafiskt innehåll kring dina bakverk

Älskar du att baka och visa upp dina bakverk? Kanske driver du konton i sociala medier där du delar med dig av passionen eller säljer du skapelserna på ett konditori? Oavsett vilket kan grafiska tillbehör som snygga etiketter, lådor och menyer stärka ditt varumärke som mästerbagare ytterligare. Tack vare ny grafisk design kan du dessutom ge din bakblogg ett kosmetiskt lyft. Du har redan den ultimata rekvisitan i form av dina bakverk, så steget till att skapa ett visuellt tilltalande varumärke är inte långt borta.

Skapa kring bakverken

När det kommer till grafisk formgivning kring bakverk finns det en del du kan göra själv. Du kan framför allt fotografera de tårtor, småkakor och pajer du bakar. En fotosamling av det här slaget blir en ypperlig grund för ditt varumärke. Det är förståeligt att du kanske inte är lika skarp på grafisk design som på bakning. Detta är trots allt två olika hantverk som kräver massor av övning. Om vill satsa seriöst på bakverksförsäljning kan du därför med fördel ta hjälp av såväl en professionell fotograf som en erfaren grafisk formgivare från designtjänsten Klingit.

Anlita riktiga designproffs

Ett intresse för färger och former kan bli början på en lyckad karriär som bakinfluencer där du successivt övar upp din förmåga att skapa snygga foton och innehåll du kan posta online. Att ta fram ett bra och relevant innehåll som dessutom träffar rätt designmässigt kan dock ta tid från bakandet, så om att baka och sälja är ditt primära mål kan du vinna på att anlita en grafisk designer från Klingit. Klingit.com tillhandahåller hjälp från proffs på att skapa tilltalande och säljande grafiskt innehåll för stora som små aktörer. Unna dig det bästa!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *