Så bakar du ditt eget snus
Så bakar du ditt eget snus

Så bakar du ditt eget snus

Är du en riktig hemmabakare som älskar att stå i köket? Då kan du testa på att baka ditt eget snus. Idag kan bakning innebära så mycket mer än bara bröd, kakor och olika bakverk. Att baka sitt eget snus är ett bra och kostnadseffektivt sätt för dig att få den nikotinprodukt som du vill ha, med exakt den smak du föredrar.

Har du aldrig testat på att göra ditt eget snus tidigare kan det vara svårt att veta hur du ska gå tillväga. Här nedan listar vi därför några tips på hur du snabbast och enklast kommer igång. Tröttnar du på processen kan du istället köpa högkvalitativt snus på hemsidor som nettotobak.com. Här hittar du alla möjliga varianter i olika smaker och från olika tillverkare, så att du kan beställa hem just din favorit.

Gör ditt eget snus – så bakar du!

Att baka sitt eget snus kräver både tid och tålamod. Det är nämligen en ganska lång process där tobaksblandningen ska torka i ugnen i flera dygn på låg temperatur. Du behöver även se till att du har ett flertal ingredienser som kan vara svåra att få tag i. Det bästa är således att köpa ett färdigt kit där du får med allt du behöver. Det enda du behöver tillföra då är eventuell smakarom om du vill ha någon specifik smak på ditt snus.

Följ recept på internet

Att blanda ihop alla ingredienser på egen hand är sällan en bra idé. Därför rekommenderar vi dig att använda ett recept från internet så att du vet hur du ska gå tillväga. Det finns mängder med bra alternativ att välja mellan där processen är både enklare och svårare beroende på vilken sida du använder dig av. Kom ihåg att instruktioner och mängd ingredienser kan variera beroende på vilket råtobakspulver du använder dig av.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *