Sega kakor och knäck mellan tänderna
Sega kakor och knäck mellan tänderna

Sega kakor och knäck mellan tänderna

Att en härligt seg knäck kan fastna mellan tänderna, det vet vi alla, men hur är det med sega kakor? Nja, kakan som sådan blir inte lika seg som en knäck och fastnar sällan på samma sätt, men skulle nu en liten bit leta sig in är Gum Soft-Picks Pro en utmärkt räddare i nöden! Mer information om Gum Soft-Picks Pro och munhälsa finner du på https://www.sunstargum.com/se-sv/ där du också får tips och råd om såväl munvård som produkter. En tandsticka i nöden i all ära – men att sköta grunden är viktigast.

Tandhälsan är av yttersta vikt för att hela kroppen ska må bra och det har GUM tagit fasta på och erbjuder därför många olika produkter för munnen, bland annat eltandborstar som fått höga betyg. Eltandborstarna betyder mycket för den allmänna tandhälsan men det finns många fler tandvårdsprodukter som bör finna sin väg till badrumshyllan och GUM ligger i framkant vad gäller utveckling av denna typ av produkter – bland annat har man en utmärkt gummispetsad tandborste, den första på marknaden.

Studier

Alla studier gällande tandhälsa, och de negativa följder en sämre munhälsa har, visar på samma resultat men bland andra Karolinska Institutet har konstaterat att munhälsan har olika betydelse i olika delar av världen. I Sverige har vi upp till 23 års ålder gratis tandvård men trots detta är det dock många som inte säkerställer god tandhälsa ens för sina barn – främst för att de inte känner till hur viktigt det är. Ofta kan människor av utländsk härkomst missa tandvården då detta inte har setts som en prioritet i det land de kommer ifrån.

God tandhälsa ger god hälsa överlag men så gör även sega kakor och knäck!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *